Behgjet Pacolli jep mbi 15 milionë euro donacione vetëm këtë vit

Behgjet Pacolli jep mbi 15 milionë euro donacione vetëm këtë vit

Sipas këshilltarit tij, Naim Murseli, Zëvendës Kryeministri i Kosovës Behgjet Pacolli jep mbi 15 milionë euro donacione vetëm brenda 2017, në fusha të ndryshme si në shëndetsi, sport, kulturë, mirëqenie sociale e tj.

Pacolli poashtu ka dhënë kontribut të veçantë në ndërtimin dhe rindërtimin e shumë xhamive në trojet shqiptare.

 

 

Allahu ia shtoftë begatitë!