Nicol Spaho ‘Binjakja’ e Nora Istrefi (VIDEO)

Nicol Spaho ‘sozia’ e Nora Istrefit: “Njerëzit vinin për të bërë foto me mua sepse mendonin se jam vërtet Nora”!

 Shikoni videon me posht dhe vlersoni se cila eshte me e bukur