Blerta Deliu alivanoset nga ajri i ndotur, mendoi që ishte gaz lotsjellës

Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK’së, Blerta Deliu, ka shprehur shqetësimin për gjendjen e ajrit në Prishtinë.

Si aktore që është, ajo së bashku me vajzën e saj, kanë vënë maska dhe kanë publikuar një foto nga vetura në rrjetet sociale.

Deputetja aktore Deliu, duket se gjendjen e artit dhe faktorët e ndotjes nuk i ka të qartë. Madje, ajo është alivanosur në një moment duke menduar se gjendja alarmanete e ajrit është pasojë e gazit lotsjellës nga opozita.

Por, pa kaluar shumë kohë, ka qenë vajza që e ka njoftuar Deliun se ajri është ndotur si pasojë e përdorimit të qymyrit dhe e veturave, një prej të cilave po e voziste edhe ajo.

Pas kësaj, Deliu është këndellur dhe ka vazhduar vozitjen e veturës me maskë në fytyrë.