Ja me kë është fejuar profa i gjuhës shqipe të “O sa mirë”

Ja me kë është fejuar profa i gjuhës shqipe të

Në serialin e popullarizuar “O sa mirë”, së fundi është futur edhe roli i profesorit të gjuhës shqipe, që luhet nga aktori Alban Rexhaj, 

Rexhaj më parë nuk ka qenë edhe aq i njohur, por roli i profes e aktualizoj mjaftë. Ai, po e luan suksesshëm këtë karakter.

Në jetën private, Albani nuk duket të jetë aq “prof” në stil. Ai, është mjaftë modern dhe mjaftë i dashuruar njëkohësisht,Siç mësojmë, profa i “O sa mirë” është i fejuar dhe e përzgjedhura e tij quhet Arlinda Jakupi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *