Tara në reklamën ndërkombëtare të firmës së njohur, Teuta nëna më krenare që keni parë

Tara është pjesë e reklamës ndërkombëtare të kompanisë së telefonave ‘Huawei’ dhe këtij suksesi të së bijës i është gëzuar pa masë Teuta, e cila duket që do të mbetet prapa me famën në krahasim me Tarën.

Teuta ka informuar ndjekësit e saj në Instagram duke e bërë të ditur pjesëmarrjen e Tarës në këtë reklamë, përcjell ORAinfo.

Ajo është shprehur nëna më krenare për sukseset e mëdha të së bijës së vogël.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *