Qumili pranon një super veturë dhuratë për ditëlindje, po nuk e priste nga ky person

Qumili’ siç e njihni të gjithë, në mesin e shumë dhuratave pranoi edhe një veturë super luksoze dhe kjo nuk i erdhi nga ndonjë familjar, por nga miku i tij biznesmen Mentor Ptyqaj dhe këtë nuk ngurroi aspak që ta falënderoj edhe publikisht.

Falenderimin e përcolli edhe me imazhet e veturës e cila duket mjaft e dëshirueshme, e njëherit edhe foton së bashku me mikun e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *